MHP Acıpayam Teşkilatı Iftar Verdi

MHP Acıpayam İlçe Başkanlığı, iftar yemeği düzenledi.

MHP Acıpayam İlçe Başkanlığı, iftar yemeği düzenledi.

Salih Tanyeri Parkı'ndaki iftara, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, Acıpayam İlçe Başkanı Şener Şakır, HAS Parti İlçe Başkanı Yüksel Sürücüoğlu, DSP İlçe Başkanı Fethi İlhan, Acıpayam Ticaret Odası Başkanı Cemal Tekin, Ziraat Odası Başkanı Ercan Yıldırım, Esnaf Odası Başkanı Ali Satır, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ali Bağ, Kumafşarı Belediye Başkanı Ali Rıza Onaç ile partililer katıldı.

MHP İl Başkanı Mehmet Yeniçeri, iftar sonrası yaptığı konuşmada, ramazan ayının, hoşgörünün, sevginin en üst seviyeye çıktığı günler olduğunu ifade ederek, "Ülkemizin içinden geçtiği kritik dönemde MHP olarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Denizli'nin her noktasında halkla iç içeyiz. MHP'nin öncelikle Denizli'de iktidarını, sonrasında da ülkede iktidarını kuracağız" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ramazan Alkan / Mustafa Dermencioğlu / Senem Yazıcı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: