MHP Adana İl Kadın Kolları'danKent Konseyi'ne Ziyaret

MHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Ayla Emrahoğlu ve yöneticileri, Adana Kent Konseyi Kadın Meclisi'ni ziyaret etti.

MHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Ayla Emrahoğlu ve yöneticileri, Adana Kent Konseyi Kadın Meclisi'ni ziyaret etti.

MHP İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Emrahoğlu ve yöneticiler kadınların sorunlarının tespiti ve çözümü konusunda Adana Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Akça ile bir araya geldi.

Emrahoğlu, toplumda kadının yerini ve önemini anlatarak, "Şayet ailenin annesi rahatsız ise, bu bütün aileyi huzursuz eder. Keza toplumun anası rahatsız ise, bu da bütün toplumu etkiler. Dolayısıyla toplumun yarısını oluşturan kadınların sorunları görmezden gelinemez. Bu konuda MHP olarak her konuda üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kadınların işbirliği yapması gerektiğini savunan Emrahoğlu, "Her ay Adana Kız Lisesi'nde gerçekleştirilen Kent Konseyi Kadın Meclisi toplantılarına MHP de Adana Kadın Kolları olarak katılacaktır" dedi.

Muhabir: Adana

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: