MHP Adana Milletvekili Yılmaz:

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Adana'ya yatırım olmasını herkesten önce kendilerinin isteyeceğini bildirdi.

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Adana'ya yatırım olmasını herkesten önce kendilerinin isteyeceğini bildirdi.

Yılmaz, yazılı açıklamasında, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın katıldığı Adana Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni ve Teşvik Sistemi Bilgilendirme Toplantısı'ndaki MHP Adana Milletvekili Ali Halaman'ın protestosuna değindi.

Toplantıdaki protestonun, AK Parti Adana Milletvekili Ömer Çelik'in gözleri önünde gerçekleştiğini belirten Yılmaz, açıklamasında şunları kaydetti:

"Bizim Sayın Bakan Çağlayan'a tepkimiz, toplantıya katılanların tümünün şahit olduğu gibi Adana için beklenen yatırımların bir türlü gelmemesi yüzündendir. Adana'ya yatırım olmasını herkesten önce biz isteriz. Bütün çabamız da bunun için. Ancak Çelik, olayları yine her zamanki olduğu gibi provoke edip çarpıtmaktadır. Toplantıda milletvekillerine söz verilmeyeceğinin açıklanmasına rağmen mikrofonu eline alan Çelik, orada bulunan iki bakana methiyeler düzüp siyaset yapmıştır. Şunu da belirteyim ki sayın bakanlar pembe vaatler değil, hizmet ve yatırım yapsınlar biz kendisinden daha fazla övelim. Adana'daki siyasilerin birlik ve bütünlük içerisinde hareket etmemesinin en büyük sebebi Ömer Çelik'tir."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: