MHP adayı Yılmaz Aladağ'da seçim çalışmalarına katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili adayı Seyfettin Yılmaz’ı Aladağ'da seçim çalışmalarına katıldı.<br/>Yılmaz, Aladağ’ın önce Akören...

Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili adayı Seyfettin Yılmaz’ı Aladağ'da seçim çalışmalarına katıldı.
Yılmaz, Aladağ’ın önce Akören Beldesini ziyaret etti. Burada esnafları gezen ve vatandaşlarla görüşen Yılmaz, daha sonra Başpınar Yaylası’na geçti. Başpınar ziyaretinden sonra Aladağ ilçe merkezinde Aladağ Belediye Başkanı Yusuf Baş, MHP İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Güngör ve MHP Aladağ İlçe Başkanı Ali Demir ile birlikte esnaf gezisinde bulundu. İlçe merkezindeki ziyaretler sırasında Şadi Altınöz isimli bir vatandaş Yılmaz’ı sık sık konfeti yağmuruna tuttu.
Yılmaz Aladağ’da seçim otobüsü üzerinden yaptığı konuşmada 9 yıllık Ak Parti iktidarının uygulamalarını eleştirdi. Adana’da ise AK Partili milletvekillerinin Adanalı bir tek bürokratı bırakmayarak hepsinin tayinini çıkardıklarını söyleyen Yılmaz, işsizlikte Türkiye birincisi olan Adana’da 38 fabrikanın kapandığını, 40 bin kişinin işsizler ordusuna katıldığını vurguladı. Adana’da istihdama yönelik kamu yatırımlarının yapılmadığının altını çizen Yılmaz, 12 Eylül 2010 Referandumu öncesi Aladağ ilçesine gelen AK Partili Milletvekillerinin Akören-Aladağ arasındaki karayoluna 1 Mart tarihinde başlayacağına dair müjdeler verdiğini hatırlatarak, “Aradan üç ay geçti yine sözünde durmadılar. Bu yolu yaptırmak MHP iktidarında bize nasip olacaktır” dedi.
Yılmaz ve beraberindekiler daha sonra stabilize yoldan Dölekli, Kökez, Büyük Sofulu, Gerdibi köyleri ile Pozantı’nın Çamlıbel ve Hamidi’ye köylerini ziyaret etti. Yol boyunca toz yutan Yılmaz, “Aladağ- Pozantı yolunu biz asfaltlayacağız. Bir ülkenin ve bölgenin kalkınmasının göstergesi yollarının yapımından geçmektedir. Ama gördük ki, Akören- Aladağ- Pozantı arasındaki tüm yollar aşılamaz durumdadır. Bir yayla ve dağ turizminin merkezi olabilecek Aladağ’ın yolları bozuktur. Ayrıca Aladağ-Karaisalı yolu da aynı şekilde içler acısıdır. Hizmete susamış olan Karaisalı-Aladağ ve Pozantı’ya hizmet nasıl getirilirmiş MHP iktidarında herkes görecektir” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz