MHP adayı Yılmaz: Oynanan tüm oyunları bozacağız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana milletvekili adayı Seyfettin Yılmaz,”Biz Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran felsefeye inandık. Türkiye...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana milletvekili adayı Seyfettin Yılmaz,”Biz Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran felsefeye inandık. Türkiye ve Adana üzerinde oynanan tüm oyunları 12 Haziran günü bozacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
Yılmaz, Yüreğir’in Ulubatlı Hasan Mahallesi, Adana Muhtarlar Birliği, Türk Harb-İş Sendikası, Tellidere Mitingi ve Sarıhuğlar TOKİ 2. Etap konutlarında MHP Adana İl Başkanı A. Kadir Üçkardeşler, MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı’nın da katıldığı toplantılarda yaptığı konuşmalarda AK Parti iktidarını eleştirdi.
MHP Adana İl Başkanı Abdulkadir Üçkardeşler de konuşmasında, 12 Haziran seçimlerinin önemine değindi.
Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı ise 12 Haziran günü herkesin seçim sandıklarının açılana kadar çalışmalarını, sandığa gelmeyen kişileri tespit ederek oy kullanma süresi sonda kadar mutlaka getirmeleri gerektiğini söyledi.
Yılmaz, Kocavezir İş Merkezi, Toros ve Ordu Caddelerinde de esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz