MHP Afyonkarahisar Milletvekili Yılmaz'dan İhsaniye Ilçesini Ziyaret

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, İhsaniye ilçesini ziyaret etti.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, İhsaniye ilçesini ziyaret etti.

MHP İhsaniye İlçe Başkanı Ender Şener Çiçek, İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Benzer ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Yılmaz, partililerle sohbet ettikten sonra ilçede kurulan pazar yerine geçerek vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

Pazar esnafının işlerin durgunluğundan, vatandaşların ise fiyatlardan şikayetçi olduğunu savunan Yılmaz, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımız eti, sütü, mahsulü para etmediği için, mazot ve yemin de pahalı olmasından çok ciddi sıkıntılar çekiyor. İhsaniye ilçemizde hemen her vatandaşımız adliyenin kapatılmasına tepki gösteriyor. Kapatılan kurumlar ilçe ekonomisine zarar vermiş durumda. Vatandaşlar ilçe ekonomisinin gelişmesi için ilçelerine Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) tarafından Meslek Yüksekokulu açılmasını istiyor. İlçe pazarına gelen köy ve beldelerden vatandaşlarımızın ve ilçede yaşayan hemşehrilerimizin bir diğer sıkıntısı da yapımı tamamlanan İhsaniye Devlet Hastanesi'nin hala tam faaliyete geçirilememesi. İhsaniye'nin bu acil sorunlarının bir an önce çözülmesi gerekiyor."

Reklam
Reklam

Muhabir: Burak Aydın / Mustafa Güngör

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: