MHP Ankara Milletvekili Yeniçeri ve Vahapoğlu Osmancık'a geldi.

MHP Ankara Milletvekili Prof. Dr. Özcan Yeniçeri, partisinin seçim bürosunu ziyaret ederek, Osmancık Belediye Başkan adayı Kurşun’a oy istedi.

MHP Ankara Milletvekili Prof. Dr. Özcan Yeniçeri, MHP Osmancık Belediye Başkan adayı Haydar Kurşun'a destek vermek üzere Osmancık'a geldi. Yeniçeri'ye MHP Genel Başkan Başdanışmanı hemşerimiz Mustafa Hidayet Vahapoğlu ile MHP Çorum il Başkanı İsmail Lek eşlik etti.

Partisinin seçim çalışmaları kapsamında Osmancık'a gelecek olan MHP Ankara Milletvekili Prof. Dr. Özcan Yeniçeri bu gün saat 16.00'da MHP Osmancık seçim irtibat bürosunda partililerle buluştu. Yeniçeri konuşmalarında hükümete yüklendi.

Ziyarette düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirip, Ak Parti'ye yönelik eleştirilerini dile getiren MHP Ankara Milletvekili Yeniçeri, 30 Mart'ta Türkiye Cumhuriyeti'nin üniter yapısını bozmak isteyenlerin, 5 gün sonra inançla ve yüreklilikle görevlerinden kovulacağını iddia etti.

Reklam
Reklam

İktidarın, Türk milletine ihanet ettiğini söyleyen Yeniçeri, 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonundan beri gelişen ahlaksızlık olaylarından, doğuda PKK’nin özerklik ilanı açıklamalarına ve açılım politikalarına kadar bir dizi mesele hakkında görüşlerini ortaya koydu. Kürtlere yaranmak için "Ne Mutlu Türküm Diyene" sözünün bir çok alanda kaldırıldığını, Eski Genel Kurmay Başkanı İlker Başbuğ'un "terör örgütü kurmak" suçuyla ceza evinde yattığı bir ülkede, iktidarın Abdullah Öcalan'la görüştüğünü kaydetti.

Ülke işgal altında bile olsa bile, işgalci güçlerin halka Ak Parti kadar eziyet etmeyeceğini savunan MHP'li Yeniçeri, ülkenin çok büyük sorunlarla karşı karşıya olduğunu, ülkenin yolsuzluklara, hırsızlıklarla karşı karşıya olduğunu vurguladı.

30 Mart seçimlerinin sıradan bir yerel seçim olmadığını, ülke için bir “kader seçimi” olduğunu vurgulayan Yeniçeri, milli devletin, milletin birliğinin, Cumhuriyet’in yapısal özelliklerinin belirlenmesi yönünde önemli derecede belirleyici olacak bir seçim olacağını belirtti.

Reklam
Reklam

Osmancık adayınız Soyadı gibi Kurşun diyen Yeniçeri, adaylarda liyakat aranması gerektiğine dikkat çekerek görevi becerebilenlere vermek gerektiğini savundu.

Osmancık'ın Sembolü renkli kişiliği ile Ali Şirin yine Türk Bayrağına sarılmış Kur'an-ı Kerim verme alışkanlığını sürdürdü.

Türk Bayrağına sarılmış Kur'an-ı Kerimleri Ali Şirin'in elinden alan MHP Ankara Milletvekili Prof. Dr. Özcan Yeniçeri ile MHP Genel Başkan Başdanışmanı hemşerimiz Mustafa Hidayet Vahapoğlu öperek başına götürdü. Şirin'e bu jestinden dolayı çok teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: