Mhp, Bakka’dan Açıklama Bekliyor

MHP Karabük Merkez İlçe Başkanı Feramuz Akbulut, BAKKA’dan teşvik ve hibe alanların açıklanmasını istedi.Milliyetçi Hareket...

MHP Karabük Merkez İlçe Başkanı Feramuz Akbulut, BAKKA’dan teşvik ve hibe alanların açıklanmasını istedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karabük Merkez İlçe Başkanı Feramuz Akbulut, basın toplantısı düzenleyerek, MHP Merkez İlçe Teşkilatı olarak düzenledikleri ödüllü şiir yarışması hakkında bilgiler verdi. Yarışma hakkında bilgi verdikten sonra Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından hibe ve teşvik alan firmaların açıklanması konusunu tekrar gündeme getirdi. Karabük’te siyasi şovun sürdüğünü ancak hizmet noktasında büyük sıkıtılar çekildiğini belirten Akbulut,”Bilindiği gibi bir süre önce BAKKA yetkililerine çağrıda bulunarak bu ajanstan hibe ve teşvik sağlayanların açıklanmasını istemiş, açıklanmadığı takdirde ise bu isimleri bizim açıklayacağımızı söylemiştik. Şimdiye kadar bu konuda herhangi bir açıklama yapılmadı. Kendilerine bir hafta daha müddet tanıyorum ve yine bir açıklama yapmazlarsa önümüzde ki hafta muhtemelen gerekli açıklamayı yapacağım” dedi.

Reklam
Reklam

“Bal tutan parmağını yalar” anlayışının sürdüğüne dikkat çeken Akbulut, “Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak tüm olaylara vakıfız. Bu nedenle kimseye haksız bir şey yaptırmayacağız. İnsanların tuttuğu bal devletin balıysa o balı yalamayacak. Çalmadan çırpmadan hizmet yapılmasını istiyoruz ve bu yönde bir çivi çakanın sonuna kadar destekçisi olacağız” diye konuştu.

KADINLARA YÖNELİK ŞİİR YARIŞMASI

MHP Karabük Merkez İlçe Teşkilatı olarak kadınların katılacağı ödüllü bir şiir ve kompozisyon yarışması tertip ettiklerini belirten Akbulut, “9 kişilik jüri üyelerimizin değerlendireceği şiir ve kompozisyon yarışmasında şiir konumuz ‘Vatan’ kompozisyon konumuz ise ‘Ben Türk kadınıyım’ olarak belirledik. 8 Eylül tarihinde ödülleri verilecek olan yarışmamızın ödül törenine Kadın Kolları Genel Başkanımız Doç. Dr. Şennur Şenel de katılacaktır. Yarışmaya katılmak isteyenler parti merkezimizden detaylı bilgi alabilirler” dedi.

Yarışmada birinciye 3 altın, ikinciye iki altın, üçüncüye ise bir altın verilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: