Mhp Bolu İl Başkanı Mustafa Ramazan’dan 2012 Değerlendirmesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu İl Başkanı Mustafa Ramazan, “Halkımızın AKP'ye olan umudu bitmiştir. Son...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu İl Başkanı Mustafa Ramazan, “Halkımızın AKP'ye olan umudu bitmiştir. Son dönemlerde yapılan yanlışlar bilinçli vatandaşlarımızın dikkatinden kaçmadı. Bu nedenle Bolulu vatandaşlarımız artık siyasetin asıl merkezinin ve hayırlı olanının MHP’de yapılabileceğini anlamışlardır” dedi.

MHP Bolu İl Başkanı Mustafa Ramazan, 2012 yılında yaptıkları icraatları ve 2013 hedeflerini açıkladı. Ramazan, il genelinde üye çalışmalarında büyük yol kat ettiklerini ifade ederek, “Bu yıl yönetimlerimiz yenilendi. Yüzde 80 genç ve yönetime ilk defa giren kadrolar oluşturduk. Üyelerimiz yenilendi. Merkez ilçe teşkilatımızın bin 250 üyesi var. İl genelinde ise üye sayımız 2 bin 400 civarında. Merkez ilçede bu yıl 250 yeni üye kaydı gerçekleştirdik. Kayıtlarımız devam ediyor. Halkımızın AKP'ye olan umudu bitmiştir. Son dönemlerde yapılan yanlışlar bilinçli vatandaşlarımızın dikkatinden kaçmadı. Bu nedenle Bolulu vatandaşlarımız artık siyasetin asıl merkezinin ve hayırlı olanının MHP’de yapılabileceğini anlamışlardır” dedi.

Reklam
Reklam

2013 yılından itibaren seçimlerde çarşaf liste ile gidileceğini belirten MHP İl Başkanı Mustafa Ramazan, “Ciddi çalışmalarımız olacak. İlk başta mahalle toplantıları şeklinde üyelerimizle kucaklaşacağız. Her ay etkinlik ve seminerlerle üyelerimizi bilinçlendireceğiz. Partimizi canlandıracağız. Bu etkinlikleri ilçelerde de gerçekleştireceğiz. Her ay genel merkezden birilerini konuk edeceğiz. 2012 yılında bizim parti olarak tek keşkemiz var oda kongreyi çarşaf liste ile yapamamak. Bundan sonra yapacağımız seçimlerde çarşaf liste usulünü kullanmayı istiyoruz. Her üyemizin delege olma şansı vardır. O gün orda tam bir resim veremedik. Bundan sonra çarşaf liste ile kongrelere gideceğiz. 2013 yılı için tek hedefimiz saha çalışmaları ile partimizi seçime hazırlamak. Esnaflarımızın, köylülerimizin ayaklarına kadar gidip seçime aktif bir şekilde gideceğiz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: