Mhp Bozüyük İlçe Başkanı Köftecioğlu’ndan Seçim Değerlendirmesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bozüyük İlçe Başkanı Murat Köftecioğlu, Bozüyük Belediye Başkan Vekilliği seçimlerini değerlendirdi....

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bozüyük İlçe Başkanı Murat Köftecioğlu, Bozüyük Belediye Başkan Vekilliği seçimlerini değerlendirdi. Köftecioğlu, Seçimde CHP’nin sözlerine sadık kalamadığını öne sürdü.

MHP’nin seçimi kaybetmiş gibi gözükse de kazandığını, MHP’li meclis üyeleri ile birlikte dik bir duruş gösterdiklerini ifade eden Murat Köftecioğlu, “Bozüyük Belediye Meclisi Belediye Başkan Vekili’ni seçti. Bu seçim Bozüyük’ümüze hayırlı olsun. Seçilen arkadaşımız Fatih Bakıcı da inşallah adil bir yönetim gösterir ve Bozüyük’ün menfaatleri noktasında iyi izlenimler bırakır temennisindeyim. Bu seçime siyasi olarak baktığımız zaman siyasetin gereği olarak tüm partiler kazanım noktasında seçime girmiştir. Bazen seçimi kaybetsen de kazançlı çıkarsın, bazen kazanırken kaybedersin. Biz buna inanan insanlarız. Milliyetçi Hareket Partisi şeklen bu seçimi kaybetti gibi görünse de kazanmıştır. Tüm meclis üyelerimizle birlikte dik duruşumuzu göstermişizdir. AK Parti’nin baskılarına boyun eğmemişizdir ve bizim olan, bizden bir şekilde alınan belediyenin bize teslimi noktasında kendilerine bir fırsat geçmiştir, bu fırsatı değerlendirmemişlerdir. Vebal işleme noktasında hala aynı düşüncelere devam etmektedirler” dedi.

Reklam
Reklam

CHP’nin sözlerinin arkasında durmadığını belirten Köftecioğlu, “Beklenen sonuç gibi olsa da biz bu seçimden umutluyduk. Çünkü görüşmelerimiz neticesinde özellikle Cumhuriyet Halk Partisi’nin kırmızı çizgileri olduğunu öğrenmiştik. Kendi adaylarıyla seçime sonuna kadar devam edeceklerini söylemişlerdi. Bu noktada da partilerinin menfaatleri noktasında hareket edeceklerini söylediler. Biz kendilerine saygı duyduk. Yalnız ne hikmetse sözlerinin arkasında duramadılar, sözlerine sadık kalamadılar. İnşallah düşüncem yanlıştır ama bazı beklentilerden dolayı kendilerinde Ak Parti’ye destek verme ihtiyacını hissettiler. Bundan ve yaptıkları bu hareketten dolayı kendilerini Bozüyük’ümüzün değerli insanlarına ve seçmenlerine havale ediyorum. Kendileri bunu unutmayacaklardır. Biz birlikteliğimiz ve beraberliğimiz noktasında güzel bir sınav verdik” ifadelerini kullandı.

2014 seçimlerine hazır olduklarını kaydeden Köftecioğlu, şöyle konuştu:

“Bundan sonraki aşamada Bozüyük’ün menfaatleri noktasında belediyeye destek vermeye hazırız. Seçim bitmiştir, bundan sonra kazanç Bozüyük’ün olmalıdır. İfade edilen şekle göre fakültenin gelme aşamasında olduğu, terminalin ihalesinin yapım aşamasında olduğu bize ulaşmıştır. Biz Belediye Başkan Vekili olarak sayın Ahmet Bayrak’ı getirmiş olsaydık ilk icraatımız bu olacaktı. Fakültenin gelmesi ve terminalin yapılması noktasında parti teşkilatı olarak bizlere ne düşüyorsa Belediye Başkan Vekilimizin yanında yer alacağız. Ama yanlış yaptıkları noktalarda da karşılarında duracağız.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: