MHP Büyükşehire Giden Parayı Sordu

Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Gemlik Belediyesine bilgi edinme kanunu gereği 2 soru sordu.

Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Gemlik Belediyesine bilgi edinme kanunu gereği 2 soru sordu.

İlk soru; ‘’Gemlik Belediyesi olarak Büyükşehir sınırlarına içine girdiğimiz zamandan bu güne kadar Gemlik Belediyesinin hangi gelir kalemleri Büyükşehir Belediyesine aktarılmıştır. Yıl ve tutar bazında bu gelir kalemleri ne kadardır; 4982 sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu çerçevesinde Parti Teşkilatımıza yazılı olarak bilgi verilmesini Arz ederim.’’ Şeklinde sorulan soru da Gemlik’in birçok bölgesinde yapılan çalışmaların lütuf olmadığının anlaşılmasını isteyen MHP’lilerin bu konu ile alakalı cevap sonrası bir açıklama daha yağılacağını dile getirdiler.

Reklam
Reklam

Diğer soru ise; ‘’ Gemlik Belediyesi olarak ortağı olduğumuz Gemport A.Ş.’nin son yapılan olağanüstü Genel kurul toplantı tutanağını ve Ana sözleşmenin son halinin 4982 sayılı Bilgi Edinme

Hakkı Kanunu çerçevesinde Parti Teşkilatımıza yazılı olarak bilgi verilmesini Arz ederim.’’ Şeklinde sorusuydu. Sayışı, üye atanması, Belediyenin hissesi gibi konularla çokça gündemi meşgul eden konu ile alakalı verilecek cevap ise merakla bekleniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: