MHP Çankırı İl Başkanı Bayındır:

ÇANKIRI (A.A) - MHP Çankırı İl Başkanı Yusuf Naci Bayındır, "Eski il başkanı arkadaşlarımızı Koray Aydın'ı destekledikleri için genel merkez

ÇANKIRI (A.A) - MHP Çankırı İl Başkanı Yusuf Naci Bayındır, "Eski il başkanı arkadaşlarımızı Koray Aydın'ı destekledikleri için genel merkez tarafından görevden alınmadılar" dedi.

Bayındır, düzenlediği basın toplantısında, Çankırı'ya yapılacak olan hükümet konağının yerinin doğru olmadığını belirterek, "Bu konudaki spekülasyonlara son verilerek şehir merkezinde bir yerin belirlenmesi gerekiyor" dedi.

Bir gazetecinin "Genel merkeziniz tarafından Çankırı başta olmak üzere bazı illerde il başkanlarının görevden alınarak yerine yeni il başkanlarının atanmasını doğru bulup bulmadığını" sorması üzerine Bayındır, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"İl başkanı arkadaşlarımız Koray Aydın'ı destekledikleri için genel merkez tarafından görevden alınmadılar. Partimizin örf, adet ve geleneklerine uygun olmayan açıklamalarda bulundukları için görevden alındılar. Arkadaşlarımız birçok kez genel merkez tarafından sözlü davet edilmiş olmalarına rağmen buna iştirak etmediler."

Muhabir: Özgür Alantor/Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: