Mhp Denizli, Devlet Bahçeli’yi Destekleyecek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, 4 Kasım’da yapılacak kongrede mevcut...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, 4 Kasım’da yapılacak kongrede mevcut Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi destekleyeceklerini açıkladı.

MHP’nin 4 Kasım’da gerçekleştireceği olağan genel kurulda Devlet Bahçeli’nin yanı sıra eski bakanlardan Koray Aydın’da aday olurken, MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, Bahçeli’yi destekleyeceklerini açıkladı. 4 Kasım’da yapılacak 10. Olağan Kongre’nin öneminin büyük olduğunu belirten Yeniçeri, “MHP Türk siyasi hayatının en demokratik partilerinden biridir. 43 yıllık köklü geleneği olan MHP demokratik sınavlardan hep alnının akıyla çıktı. Yıllardır yaşanan il kongrelerinde birden fazla, hatta çoğu illerde ilimizde olduğu gibi 3-4 aday yarıştığı halde delegenin hür iradesine hiç kimse müdahale etmedi. 4 Kasım'daki kongre için birçok arkadaşımız Genel Başkan adaylığını açıkladı. Hepsine saygı duyuyoruz ve başarılar diliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

MHP Denizli İl Teşkilatı olarak Genel Başkan Bahçeli’nin arkasından yürümekten onur duyacaklarını dile getiren Yeniçeri, “MHP gibi büyük bir partide, ülkücülük gibi kutsal bir davada liderlik hiç kuşkusuz, bilgi, birikim, deneyim ve önderlik ister. Bizler dün olduğu gibi, bugün de bu vasıfların hepsini taşıyan ve önderliğinden asla kuşku duymadığımız Dr. Devlet Bahçeli'nin arkasından yürümekten onur duyacağız. Ülkenin geçtiği kritik süreçte MHP üzerine düşeni yapacaktır” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: