Mhp Develi Belediye Başkan Adayı Mehmet Mangal Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Develi istişare toplantısını yaptı. İstişare toplantısında MHP İl Başkanı Mete Eke,...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Develi istişare toplantısını yaptı. İstişare toplantısında MHP İl Başkanı Mete Eke, Develi Belediye Başkanı adayının Mehmet Mangal olduğunu açıkladı.

MHP İl Teşkilatı İlçe İstişare toplantılarına hız verdi. İlçe istişare toplantıları Develi ilçesi ile devam etti. Parti Binasında yapılan İstişare Toplantısına Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, MHP İl Başkanı Mete Eke ve Yönetimi Kurulu üyeleri katıldı.

Develi İlçe İstişare Toplantısının açılış konuşmasını yapan MHP Develi İlçe Başkanı Mustafa Beşparmak, Mahalli İdare Seçimlerinin Develi için çok önemli olduğunu ifade ederek, Develi’de yerel seçimleri hazırlıklarına çok önceden başladıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

MHP İl Başkanı Mete Eke ise yaptığı konuşmada, 11 yıldır iktidar olan AK Parti’nin ülkenin dış politikada yaptığı yanlışlar nedeniyle Türkiye’nin 'karizmasının' çizildiğini ileri sürdü.

İl Başkanı Eke, Yerel Seçimlerle ilgili Develi İlçe Teşkilatının, Belediye ve İl Genel Meclis üyelerinin, parti tabanı ve bütün Ülkücülerin ortak kararı ile aday belirleme çalışmasının yapıldığını ifade ederek, Milliyetçi Hareket Partisinin Develi Belediye Başkan adayının Mehmet Mangal olduğunu açıkladı.

-''O BAYRAĞI İNDİRECEK ANASININ KARNINDAN DOĞMADI''

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu ise yaptığı konuşmada, ay-yıldızlı bayrağı tahrik unsuru gören bir hükümetin olduğunu belirterek, ''Diyarbakır’da Nevruz'da yaşanan görüntülere tepki olması için Meclisteki odamızın kapısına Türk Bayrağı astık, daha sonra Meclis Komiseri Bayrağı kaldırmamızı istedi. Ben de kendilerine, 'bu bayrağı indirecek anasının karnından doğmadı dedim' ifadesini kullandı.

Halaçoğlu Develi İstişare Toplantısında sözlerine şöyle devam etti;

Reklam
Reklam

''Hatay’ın ilçesinde yaşanan bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı resmi açıklamalarda 51 deniliyor, ancak bizim yaptığımız araştırmalarda 178 kişi hayatını kaybetti. Kayıp sayısı hakkında 3 kişi ifade ediliyor ancak gerçek kayıp sayısı da 30'dur. Bu sebeple habercilere tedbir getirdiler.''

MHP Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, hükumetin bölücü başı Abdullah Öcalan’ı içeriden kurtarmak için yaşının 65’e geldiğinde prostat kanseri olduğunu ileri sürerek cezasını ev hapsine döndüreceğini iddia etti. Halaçoğlu, bununla ilgili hükumetin yoğun şekilde çalışmalar yaptığına dikkat çekti.

İstişare Toplantısının son konuşmasını Develi Belediye Başkan Adayı Mehmet Mangal yaptı. Mangal ''Bana güvenen büyüklerimi mahçup etmeyeceğim gayret edip kazanacağım, Develi’yi ileriye taşıyacağım'' dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz