MHP Edirne İl Kongresi -MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bozyel: "Milletin milli mukadderatını, yinemilletin milli iradesi kurtaracaktır"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı, Abbas Bozyel "Milletin milli mukadderatını, yine milletin milli iradesi kurtaracaktır" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı, Abbas Bozyel "Milletin milli mukadderatını, yine milletin milli iradesi kurtaracaktır" dedi.

Bozyel, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen MHP Edirne İl Kongresinde yaptığı konuşmada, Türkiye için MHP'nin varlığının çok önemli olduğunu, MHP olmadığı taktirde ülkenin çeşitli sonuçlarla karşı karşıya kalacağını ileri sürdü.

"MHP sığınanların değil, inananların toplandığı yerdir" diyen Bozyel "Biz kongrelerimizi yıkılan bir imparatorluğun külleri üzerinde yeni bir devlet yaratan, 19 Mayıs 1919'da çıktığı Anadolu topraklarını bir bayrak gibi dalga dalga dolaşan Mustafa Kemal Atatürk ve milli mücadele kahramanlarının sahip olduğu bir aşkla yapıyoruz. O aşkın adı şudur. Milletin milli mukadderatını, yine milletin milli iradesi kurtaracaktır" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

İl başkanı adayları Zakir Topdur ve Av. Mehmet Tolga Akalın'nın birer konuşma yaptığı kongrede, 2 liste ile gidilen seçimlerde, oy kullanan 581 delegeden 340'ının oyunu alan Akalın, MHP Edirne İl Başkanlığına seçildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: