MHP Erzurum İl Başkanlığı'nda Bayramlaşma

MHP Erzurum İl Başkanlığı tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi.

MHP Erzurum İl Başkanlığı tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi.

Parti binasında düzenlenen bayramlaşma törenine, MHP Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, İl Başkanı Zekai Kaya, il genel meclisi üyeleri ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Kaya, yaptığı konuşmada, Türkiye'de yaşanan terör sorununa köklü ve kalıcı çözümlerin bulunmasını, gelen şehit haberlerininse artık bitmesi gerektiğini söyledi.

MHP olarak teröre ve terör örgütü PKK'ya arka çıkanlara her zaman aynı üslupla yanıt vereceklerini belirten Kaya, şunları ifade etti:

Reklam
Reklam

"Her zaman terör örgütü PKK ve yandaşlarına karşı, MHP olarak tavrımızı net bir şekilde ortaya koyduk, koymaya da devam edeceğiz. Terör örgütü ile her zaman dirsek temasında bulunan ve bunu ulu orta yerde sergileyenler, en kısa sürede hak ettiği cezayı bulacaktır. Ayrıca, Türkiye'de terör örgütüne yönelik yürütülen terör politikası da değişmeli. Hangi parti, hangi kişi olursa olsun bu ülkeyi bölmek isteyen karşısında bizi bulacaktır."

Tören, partililerin bayramlaşmasının ardından sona erdi.

Muhabir: Selami Küçükoğlu / Zehra Melek Çat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: