Mhp Eskişehir İl Başkanı Ayhan Sezer:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Başkanı Ayhan Sezer, Eskişehir'de birinci parti olmak istediklerini söyledi.Odunpazarı...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Başkanı Ayhan Sezer, Eskişehir'de birinci parti olmak istediklerini söyledi.

Odunpazarı ilçe başkanı Günaydın Öztürk ve Tepebaşı ilçe başkanı Abdürrezzak Aktaş ile bir araya gelen il başkanı Sezer ilçe başkanlarından ilerleyen günlerde çalışmalara daha da hız vermek için çalışma proğramı oluşturmalarını istedi.

Sezer açıklamasında şunları söyledi: "Bu çalışma proğramı dahilinde Eskişehir'de çalınmadık kapıi girilmedik hane ve kucaklanmayan vatandaşımız kalmayacak. Eskişehirli vatandaşlarımıza partimizi ve yapacağımız çalışmaları çok iyi anlatacağız. Yapılacak olan ilk seçimlerde partimiz Eskişehir'de birinci parti yapacağız."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: