Mhp Eşme İlçe Teşkilatı İstişara Ve Dayanışma Toplantısı Düzenledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Alpay Özgür, Eşme ilçe Teşkilatı tarafından düzenlenen istişare...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Alpay Özgür, Eşme ilçe Teşkilatı tarafından düzenlenen istişare ve dayanışma toplantısında son dönemlerde artan terör olaylarını değerlendirdi.

Eşme Belediye Sosyal Hizmet Binasında gerçekleştirilen istişare ve dayanışma toplantısında İl Başkanı Alpay Özgür, MHP’ye katılan 15 kişiye parti rozeti de taktı. Toplantıya; İl Başkanı Alpay Özgür, Merkez ilçe Başkanı Mustafa Raşit Yılancı, MHP Ulubey ilçe Başkanı Şevket Gök, MHP Eşme ilçe Başkanı Yılmaz Yangın ve çok sayıda partili katıldı. MHP İl Başkanı Alpay Özgür, yaptığı konuşmada parti içi kırgınlıkları bir kenara bırakarak yerel seçimlere hazırlanacaklarını söyledi. Türkiye’nin zorlu bir süreçten geçtiğini de belirten Özgür, birlik beraberliğe her zamankinden daha faza ihtiyaç duyduklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Son dönemlerde artan terör olaylarını şiddetle kınadıklarını da söyleyen Alpay Özgür, “Ülkemize ve partimize sahip çıkmalıyız. Yaşanan terör saldırıları hepimizi derinden üzüyor. Ülke olarak birlik beraberliğe ihtiyacımız var. İktidarın uyguladığı yanlış politikalar nedeniyle terör olayları arttı. MHP olarak terörle mücadelenin etkin bir şekilde sürmesini istiyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından MHP’ye katılan 15 kişiye rozetleri MHP Uşak İl Başkanı Alpay Özgür ile Ulubey ve Eşme ilçe başkanları taktı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: