Mhp Gazıantep Teşkilatı Erzin’e Emanet

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanlığı'na yapılan kongre ile seçilen Mustafa Erzin görevi teslim...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanlığı'na yapılan kongre ile seçilen Mustafa Erzin görevi teslim aldı.

7 Ekim'de yapılan kongrede MHP Gaziantep İl Başkanlığı'na seçilen Mustafa Erzin, eski başkan Mehmet Yıldırım'dan görevi teslim aldı. MHP Gaziantep İl Başkanlığı'nda düzenlenen devir teslim töreninde MHP'ye emeği geçenlere teşekkür eden Erzin, “Yeni teşkilatımız 3 yıl içerisinde yapılacak olan 3 seçimin zorluklarının bilinciyle göreve başlamakta olup, öncelikli hedefimiz yerel seçimlerde üç hilalli bayrağını Gaziantep gönderine çekmek, akabinde Cumhurbaşkanlığı'na ve genel seçimlerde iktidarlıktır. Bu vesile ile her türlü azmin ve gayreti içerisinde olacağız. Gazi şehrimizde de tüm meselelerin takipçisi olarak gündemi takip eden değil, gündemi belirleyen bir parti olacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Erzin, 4 Kasım'da yapılacak olan MHP Genel Kongresi'nde ise İl ve İlçe teşkilatları olarak Devlet Bahçeli’ye destek vereceklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: