Mhp Gelen Başkan Yardımcısı Durmaz, Yerköy Esnafını Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Yozgat’ın Yerköy...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Yozgat’ın Yerköy ilçesinde esnafları ziyaret ederek dertlerini dinledi.

Esnaf ziyaretine MHP Yerköy İlçe Başkanı Aslan Bozkurt, İl Genel Meclis Üyesi Nuri Kahraman, Yerköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Selim Atik, MHP Yerköy İlçe Teşkilatı yöneticileri ve üyeleri hazır bulundu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, yaptıkları esnaf ziyaretinde vatandaşların dertlerini dinlediklerini belirterek, “Vatandaşlarımızın milletvekili olarak bizden istediklerini, sıkıntılarını dinleyip not aldık. Vatandaşlarımızın bizden istediklerini yerine getirmeye ve sorunlarını çözmeye çalışacağız. Yine Yerköy ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için neler yapabiliriz bu konuda Yerköylü esnafımızın görüşlerini aldık” dedi.

Reklam
Reklam

Daha sonra MHP Yerköy İlçe Teşkilatını ziyaret eden Sadir Durmaz, partilileri ile bir süre sohbet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: