Mhp Genel Başkan Adayı Aydın Gelibolu'da

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığa aday olan Koray Aydın, çıktığı Trakya gezisinde Tekirdağ, Kırklareli ve...

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığa aday olan Koray Aydın, çıktığı Trakya gezisinde Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne'den sonra Çanakkale’nin Gelibolu ilçesine geldi.

Aydın, Gelibolu'ya 5 kilometre mesafede bir dinlenme tesisinde Gelibolu MHP İlçe Başkanı Kemal Ersöz ve yönetim kurulu tarafından 50 konvoyluk bir araçla karşılandı. Buradan Gelibolu İskelesi'ne geçen Aydın, gazetecilerin sorularını cevapladı. Aydın, “Şu anda Türkiye'nin içinde bulunduğu şartları göz önünde bulundurursak iktidarın da her şeyi yüzüne gözüne bulaştırdığını görüyoruz. Türkiye dış politikada iflas etmiş, bütün komşuları ile kavgalı hale gelmiş durumdadır. En sonunda da Suriye bataklığına saplanmış bulunuyor. Ekonomi de kötü gidiyor çünkü bütçe açık verdi. 2012 Temmuz ayı itibarı ile rakamlar açıklandı. Şimdi bu açığı kapamak için de zam sağanağı devam ediyor. Maliye Bakanı yapılan zamların yetersiz olduğunu söyledi. Yani Gelibolu'daki hemşehrilerimiz de hazır olsunlar, zam sağanağı yine geliyor. Maliye'nin elleri yine ceplerine girecek. Türkiye bu bakımdan her alanda gerçeklerle de yüzleşmiş oluyor" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

"Hem dış politikada hem iç politikada hem de ekonomik alanda Türk halkı bu çaresiz durumda kendisine bir çıkış yolu arıyor" diyen Aydın, "Biz bu kongreden Milliyetçi Hareket Partisi'ni iktidar altarnatifli bir parti haline dönüştürecek, yeniden yapılandıracak bir proje hazırladık. Biz bu projeyi halkımızla ve tabanımızla paylaştık. Adeta MHP bir seçim dönemi hareketliliği yaşıyor. Biz de iktidar olabilmek için başlattığımız bu değişim hareketini sürdürüyoruz. Onun bir ayağı olarak da bugün Gelibolu'da'yız. İnşallah MHP genel başkanlığı bana nasip olduğunda ilk geleceğim yer şehitler diyarı Gelibolu olacaktır. Buradaki ilçe başkanı dahil yönetimdeki arkadaşlarımızı çok iyi tanıyorum. Birlikte güzel işler başaracağız. Türkiye genelinde olacağı gibi Çanakkalede de MHP'yi birinci parti yapacağız" diye konuştu.

Aydın, bu konuşmasının ardından beraberindeki heyet ile birlikte özel feribotla Çardak beldesine, oradan da Lapseki ilçesine gitmek üzere yola çıktı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz