MHP Genel Başkan Adayı Küpcü:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Adayı İsmail Hakkı Küpcü, "Biz sadece MHP genel başkanlığına değil Türkiye'nin yönetimine, başbakanlığa talibiz"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Adayı İsmail Hakkı Küpcü, "Biz sadece MHP genel başkanlığına değil Türkiye'nin yönetimine, başbakanlığa talibiz" dedi.

Küpcü, Samsun Öğretmenevi'nde düzenlediği basın toplantısında, TBMM'de milletvekillerinin çoğunluğunu milletin değil genel başkanların belirlediğini savundu.

Demokrasinin amacının adaletli bir şekilde millete hizmet olduğunu ifade eden Küpcü, "Demokrasi Türkiye'de özde değil sözde. TBMM'de milletin vekilleri değil genel başkanların vekilleri var. Bu da demokrasi anlayışından saptığımızı gösteriyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kongre gününe kadar genel başkanın her yaptığının arkasında olacaklarını vurgulayan Küpcü, şunları söyledi:

"Ne zaman ki kongre günü genel başkanımız divan kuruluna görevini devrettiğinde herkes eşit olacak, biz de o güne kadar genel başkanımız hata yapsa da arkasında dururuz. Parti disiplini bunu gerektirir. Biz sadece MHP genel başkanlığına değil, Türkiye'nin yönetimine, başbakanlığa talibiz."

Muhabir: Anıl Kuru

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: