Mhp Genel Başkan Adayı Müsavat Dervişoğlu:

MHP Genel Başkan Adayı Müsavat Dervişoğlu, “Şah olmamız icap eden bu coğrafyada piyon edilmiş ülkemizi...

MHP Genel Başkan Adayı Müsavat Dervişoğlu, “Şah olmamız icap eden bu coğrafyada piyon edilmiş ülkemizi tekrar şahlandırmak için Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığı’na adaylığımı koyuyorum” dedi.

MHP Genel Başkan Adayı Dervişoğlu, birliğe çağrı toplantısı düzenledi. Anadolu Gösteri ve Kongre Merkezi’nde yapılan toplantıya eşi ve kızıyla katılan Dervişoğlu, ‘Ülkücülerin Adayı’ olarak gösteriliyor. “Harekete Doğru Dervişoğlu” ve “Durma İlerle Bozkurtlar Seninle” sloganlarıyla karşılanan Dervişoğlu, salondaki vatandaş ve partilileri selamladıktan sonra konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıktı. “Kader arkadaşlarım, yiğit ülküdaşlarım ve dava arkadaşlarım” şeklinde selamlayarak sözlerine başlayan Dervişoğlu, Türkiye’nin zor günler geçirdiğini belirterek, “Bin yıllık dostluğumuz tehdit altında. Türkiye bölünmeye alıştırılmış duruma getirildi” dedi.

Reklam
Reklam

MHP’nin ve Türk milletinin sahipsiz olmadığını vurgulayan Dervişoğlu, Türkiye’yi terör sorunundan da kurtaracağını savunarak, “Türkiye’yi terör ve bölünme belasından kurtarmak için geliyoruz” diye konuştu.

“Şah olmamız icap eden bu coğrafyada piyon edilmiş ülkemizi tekrar şahlandırmak için Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığı’na adaylığımı koyuyorum” diyen Dervişoğlu, “Ses çıkarmak için yumruk kaldırmak için aday oluyorum” ifadesini kullandı. MHP’nin içindeki küskünlüklerin de yapılan kongrelerden kaynaklandığını dile getiren Dervişoğlu, “MHP, Koray Aydıncılar ve genel merkezciler olarak ikiye ayrılmış durumda. Biz ülkücüler olarak geliyoruz” şeklinde konuştu.

2002 yılından itibaren MHP İzmir İl Başkanlığı görevini sürdüren Dervişoğlu, 4 Kasım 2012 tarihinde yapılacak olan MHP 10. Olağan Kurultayı’nda genel başkanlık için mücadele edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: