MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan: Bu Süreç Barış Değil, Yıkım Sürecidir

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, İmralı görüşmelerini değerlendirerek, “Bu süreç barış değil, yıkım sürecidir.”...

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, İmralı görüşmelerini değerlendirerek, “Bu süreç barış değil, yıkım sürecidir.” dedi.

Türk milletinin terörle mücadele direncinin 30 yıldır kırılmadığını belirten Adan, “30 yıldır kırılamayan bu direnç, AKP ve onun yardakçıları istedi diye kırılamaz. Ne olmuştur da teröristle ve onların sözüm ona liderleriyle görüşmeler yapılmaktadır? Bu görüşmelerden murat edilen nedir? Bu görüşmelerden nasıl bir sonuç beklenmektedir? Biz bu soruların cevabını bilmiyoruz. Bildiğimiz tek şey, binlerce kişinin katilinin muteber adam, muteber şahsiyet yapılmaya çalışıldığıdır.” diye konuştu. Görüşmelerle sadece toprağın altındakilere değil, üstündekilere de ihanet edildiğini öne süren Celal Adan, AK Parti’nin millete psikolojik harp açtığını iddia etti.
Milletin bu sürece destek vermeyeceğini savunan Adan, sürece Meclis’in de dahil edilmesinin beyhude olduğunu söyleyerek, “Meclis, asla böyle bir oyunun parçası olmamalıdır.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz