MHP Genel Başkan Yardımcısı Doğru, Vali Yılmaz'ı Ziyaret Etti

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tokat Milletvekili Reşat Doğru, Valiler kararnamesiyle Tokat'tan Kayseri'ye atanan Vali Şerif Yılmaz'ı ziyaret etti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tokat Milletvekili Reşat Doğru, Valiler kararnamesiyle Tokat'tan Kayseri'ye atanan Vali Şerif Yılmaz'ı ziyaret etti.

Yılmaz'a yeni görevinde başarılan dileyen Doğru, Kayseri Valiliği görevinin hayırlı uğurlu olmasını diledi. Yılmaz'ın başka bir yerde görevlendirilmesinden duyduğu üzüntüyü dile getiren Doğru, "Sayın Valim siz buralara alıştınız. İl, ilçe her noktasını biliyor ve güzel hizmetler yapıyordunuz. Bu nedenle bir burukluğumuz var" dedi.

Vali Yılmaz'ın, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün memleketine gitmesinden dolayı gurur duyduğunu ifade eden Doğru, "Valimizin, Sayın Cumhurbaşkanımızın memleketi olan Kayseri'ye gitmesinden dolayı da büyük onur duyduk. Yeni görevinizde başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun. İnşallah hizmetlerinize en güzel şekilde Kayseri'de devam edeceksiniz. Ailenize, şahsınıza bu güzel görevin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili ve yönetimi olarak yeni görevinizde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Vali Yılmaz ise Tokat'ta görev yaptığı süre içerisinde Doğru'nun kendisine büyük destek ve katkısı olduğunu söyledi. Siyasi partilerin Tokat adına yapılan tüm çalışmalarda bir amaç doğrultusunda hizmet etmesinin, bir arada olmasının işlerini kolaylaştırdığını belirten Yılmaz, "Meclis içi ve dışındaki tüm partilerin bu yakınlık ve birlikteliğini Tokat adına çok önemli buluyorum, inşallah daim olur. Bizlerin de görev süresi belli. Büyüklerimiz takdir ettiler. Anadolu'muzun kadim bir şehrinden başka bir kadim şehrine gideceğiz. Orta Anadolu'nun ticari ve ekonomi olarak en önemli şehirlerinden birisinde hizmete devam edeceğiz. İnşallah burada olduğu gibi orada da insanımız memnun kalır. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Zehra Aydın / Ekber Türkoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: