MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan:-"Batı Ile Birlikte Hareket Ettiğini Söyleyenler, Suriye'dearkalarını Dönüp Baktıklarında Kimsenin Olmadığını Görüyorlar"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, "Batı ile birlikte hareket ettiğini söyleyenler, Suriye'de arkalarını dönüp baktıklarında kimsenin olmadığını görüyorlar"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, "Batı ile birlikte hareket ettiğini söyleyenler, Suriye'de arkalarını dönüp baktıklarında kimsenin olmadığını görüyorlar" dedi.

Partisinin Aydın İl Başkanlığı'nın Asyav Düğün Salonu'nda düzenlediği istişare toplantısında konuşan Ayhan, hükümetin dış politikasını değiştirdiğini, bu değişikliğin nedeninin açıklanması gerektiğini kaydetti.

Ayhan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun Ortadoğu'da oyun kurucu olunacağından bahsettiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Bugün uyguladıkları politikanın altında sadece AKP'yi değil, Türkiye Cumhuriyeti'ni de sıkıntıya sokmuşlardır. Batı ile birlikte hareket ettiğini söyleyenler, Suriye'de arkalarını dönüp baktıklarında kimsenin olmadığını görüyorlar. Birleşmiş Milletler'deki toplantıda, daha kısa bir süre önce neyi görüyoruz- 17-18 ülkenin katıldığı toplantıda bakanlar düzeyinde sadece 5 ülkenin katıldığını ve Türkiye'nin arzu ettiği, hükümetin arzu ettiği politikalara destek verilmediğini çok açık ve net bir şekilde görüyoruz."

Muhabir: Gökmen Şireci / Halil Şahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: