MHP Genel Başkan Yardımcısı Karakaya:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Cumhurbaşkanı seçimleriyle yerel seçimlerin kısa zaman aralığıyla yapılmasının olumsuz sonuçlar doğurabileceğini belirterek, AK Parti'nin

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Cumhurbaşkanı seçimleriyle yerel seçimlerin kısa zaman aralığıyla yapılmasının olumsuz sonuçlar doğurabileceğini belirterek, AK Parti'nin yerel seçimleri öne çekme yönünde alacağı karara parti olarak destek vereceklerini söyledi.

Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan'ı makamında ziyaret eden Karakaya, burada yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde kazanılan MHP'li belediyelerin çok başarılı olduğunu belirterek, olası bir erken seçime hazır olmaları konusunda başkanları uyardıklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

MHP'li belediyelerin seçime hazır olduğunu ifade eden Karakaya, şöyle konuştu:

"MHP olarak erken seçim kararının meclis gündemine gelmesi halinde destek vereceğiz. Yerel seçimler, bir aksilik olmazsa 2013 yılı Kasım ayında yapılabilir. Erken seçim olmaması halinde ise yerel, cumhurbaşkanlığı ve ardından genel seçimler yapılacak. Cumhurbaşkanı seçimleriyle yerel seçimlerin kısa zaman aralığıyla yapılması olumsuz sonuçlar doğurabilir. Fakat üç seçime de hazırız. Türkiye'nin kaderini belirleyecek seçimlerden inşallah iyi sonuçlar alacağız. MHP olarak AK Parti'nin erken seçim kararı alması halinde destek vereceğiz."

Karakaya'ya, ziyaretinde MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, MHP İl Başkanı Fahri Kuyulu ve Gazi Üniversitesi Öğretim üyesi Ruhi Ersoy eşlik etti.

Muhabir: Menderes Özat / Ömer Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz