Mhp Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, Niğde'ye Geldi

MHP Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin Niğde'ye geldi.Geçtiğimiz hafta MHP Genel Başkan...

MHP Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin Niğde'ye geldi.

Geçtiğimiz hafta MHP Genel Başkan Yardımcısı, eski Ticaret ve Sanayi Bakanı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, Ankara Milletvekili Prof. Dr. Özcan Yeniçeri, MKY Üyesi Turan Yaldır Niğde'yi ziyaret etmişler ve gün boyu çeşitli faaliyetlerde bulunmuşlardı.

MHP Niğde İl Başkanlığında İl Başkanlığı Yönetimi ve Merkez İlçe Başkanlığı yönetimi ile bir araya gelen Çetin'in yapılan toplantıya basın ve yönetim harici partililer alınmadı. Parti içi konuların görüşüldüğü, çeşitli tavsiye ve kararların alındığı toplantıda, Belediye Başkan Adaylığının konuşulduğu, adayın belli olduğu ve kısa zaman sonra da kamuoyuna açıklanacağı bilgisi edinildi.

Reklam
Reklam

Yaklaşık 1 saat süren toplantının ardından, Ülkü Ocakları Niğde Şube Başkanı Yunus Kızıl ile de görüşen Çetin, Niğde'den ayrıldı. Çetin kısa Niğde ziyaretinin ardından Mersin'e gitti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: