MHP Genel Başkanı Bahçeli, Osmaniye'ye Gelecek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, açılış ve temel atma programlarına katılmak üzere memleketi Osmaniye'ye geleceği bildirildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, açılış ve temel atma programlarına katılmak üzere memleketi Osmaniye'ye geleceği bildirildi.

MHP İl Başkanı Fahri Kuyulu, bir tesiste yaptığı toplantıda, Bahçeli'nin 6-7 Nisan'da Osmaniye'de olacağını, belediye tarafından yapılan hizmetlerin açılış ve temel atma törenlerine katılacağını belirtti.

Bahçeli'nin Osmaniye'deki programı hakkında bilgi veren Kuyulu, şunları kaydetti:

"Genel başkanımız ve hemşehrimiz Devlet Bahçeli, 6 Nisan 2013 Cumartesi günü 13.30'da yapımı tamamlanmak üzere olan yeni sebze halini ziyaret edecek. Osmaniye Belediyesi Hizmet Binası'nın inşaatının temel atma törenine katılacak olan genel başkanımız burada, belediye tarafından yaptırılan Samet Aybaba İzci Kampı, Korkut Ata Heykeli ve Kent Müzesi'nin toplu açılışını yapacak. Törende Türk Halk Müziği sanatçısı Zara da halka açık konser verecek."

Reklam
Reklam

Kuyulu, Bahçeli'nin Kadirli ve Sumbas ilçeleri ile Cevdetiye ve Kırmıtlı beldelerini de ziyaret edeceğini belirtti.

Muhabir: Ümit Kahrıman / Mutlu Bozdağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: