Mhp Genel Başkanı Bahçeli Şehit Ailesini Ziyaret Etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Şırnak’ta askerleri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu şehit olan uzman onbaşı...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Şırnak’ta askerleri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu şehit olan uzman onbaşı Atakan Çiller’in memleketi Osmaniye’nin Düziçi ilçesindeki baba ocağına giderek başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Kalabalık bir partili grubu ve Osmaniye milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu ile birlikte Atakan Çiller’in baba ocağına gelen Dr. Devlet Bahçeli burada baba Ejder ve anne Eşe Çiller ile Düziçililere başsağlığı diledi.

Terörün Türkiye Cumhuriyeti’nin acilen çözülmesi gereken sorunlarının başında geldiğini belirten Bahçeli, “Biz MHP olarak hükümete her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu daima söyleye geldik. Bu sorunu destekleyenlerin desteğini keserek, iyi komşuluk ilişkileri kurarak, insanlarımızın yaşam düzeyini artırarak, kararlı ve etkili mücadelelerle çözeriz. Allah başka acılar göstermesin. Başsağlığı ve sabırlar diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Okunan Kuranı Kerim’i dinleyen Bahçeli, dua okuduktan sonra ziyaretini tamamladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz