Mhp Genel Başkanı Bal'ın Makam Otomobilin Çarptığı Kadın Hayatını Kaybetti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Faruk Bal'ın makam otomobilinin çarptığı Melek...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Faruk Bal'ın makam otomobilinin çarptığı Melek Oğuz (34) tedavi gördüğü Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi (ESOGÜ) Hastanesinde hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz hafta sonu Eskişehir il başkanlığı kongresine katıldıktan sonra Ankaraya'ya hareket eden Bal'ın içinde bulunduğu ve oğlu Ali Bal'ın kullandığı 06 AJ 5429 plakalı makam otomobili 71 Evler Mahallesi kavşağında karşıdan karşıya geçmek isteyen 3 çocuk annesi Melek Oğuz ve oğlu Sefa Oğuz'a çarptı. ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesine kaldrılan Melek Oguz bugün hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

Melek Oğuz'un cenazesine MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel, MHP Eskişehir İl ve İlçe Teşkilatları yöneticileri ve Oğuz'un yakınları katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: