MHP Genel Sekreteri Büyükataman:

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Türkiye'nin bu sıkıntılı durumundan kurtulması için yerel seçimi fırsat olarak görüyoruz" dedi.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Türkiye'nin bu sıkıntılı durumundan kurtulması için yerel seçimi fırsat olarak görüyoruz" dedi.

Büyükataman, partisinin Mudanya İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen istişare toplantısında yaptığı konuşmada, iktidar partisinin geride bıraktığı 10 yılı "kayıp" olarak değerlendirdiklerini öne sürdü.

"10. yılın sonunda ne yazık ki hala işsizlik, gelir dağılımı adaletsizliği, bölücü terör tehdidi, yoksulluk önemli ve öncelikli problemlerimiz olarak varlığını devam ettirmektedir" diyen Büyükataman, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Türkiye'nin bu sıkıntılı durumundan kurtulması için yerel seçimi fırsat olarak görüyoruz. Yaklaşık 14 ay sonra yapılacak yerel seçimlerden MHP'nin kazançlı çıkması amacıyla birlikte hareket edeceğiz ve başarılara imza atacağız. Bursa'da başta büyükşehir olmak üzere, bütün ilçe belediyelerine talip olup, uygun kadroları milletimizin takdirine sunacağız. Bursa, MHP dışında diğer siyasi parti adaylarına bu şansı verdi.

Bursa'nın yönetimi konusunda, umut ve hak edilen hizmetler bugüne kadar görülmedi. Bu dönem artık sıranın MHP'de olduğunu, yerel idarelerden başlayıp MHP adaylarına sorumluluk yükleneceğine inanıyorum."

Muhabir: Ömer Bilik / Mehmet Bayer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: