MHP Grup Başkanvekili Vural: "İzmir Banliyö Hattı, Torbalı'yı Ikiye Bölüyor. Halkınmağduriyetinin Giderilmesi Için Bu Hat, Yer Altına Alınmalı"

İZMİR (A.A) - MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, TCDD ile İzmir Büyükşehir Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilen İzmir Banliyö Sistemi (İZBAN) hattının,

İZMİR (A.A) - MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, TCDD ile İzmir Büyükşehir Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilen İzmir Banliyö Sistemi (İZBAN) hattının, Torbalı ilçesini ikiye böldüğünü söyledi.

İZBAN hattının Cumaovası-Tepeköy bölümünde, partisinin "Alternatif İZBAN Torbalı Projesi"ni açıklayan Vural, Torbalı halkının, Aliağa - Menderes Banliyö hattının Tepeköy'e uzatılmasından memnun kaldığını anlattı.

Vatandaşların hazırlanan projeden şikayetçi olduğunu ifade eden Vural, "İzmir Banliyö hattı, Torbalı'yı ikiye bölüyor. Halkın mağduriyetinin giderilmesi için bu hat, yer altına alınmalı. Her yerde bölünme yapıyorlar. Torbalı halkı 'bizi bölmeyin' diyor. Burada halkın ne istediğine kulak vermekte fayda var" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Bu hattın yer altına alınmasıyla Torbalı'nın çok geniş bir bulvar ve rekreasyon alanına kavuşacağını anlatan Vural, 6 kilometrelik hat boyunca yapılacak alt ve üst geçitlerin, ilçede birçok esnafı mağdur edeceğini, hattın mevcut halinin Torbalı'ya faydadan çok zarar vereceğini bildirdi.

Muhabir: Ali Rıza Karasu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: