MHP Heyeti, Vali Savaş'ı Ziyaret Etti

MHP il teşkilatı üyeleri, Vali Abdurrahman Savaş'ı ziyaret etti.

MHP il teşkilatı üyeleri, Vali Abdurrahman Savaş'ı ziyaret etti.

Vali savaş'ın Paşakonağı'ndaki makamında gerçekleşen ziyarete MHP İl Başkanı Serkan Bedirhanoğlu, Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu ile il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Ziyarette konuşan Savaş, partilerin demokrasiler içindeki yerinin ayrı olduğunu, demokrasinin olmazsa olmaz kurumlarının siyasi partiler olduğunu söyledi.

Siyasi partilerin görevlerinin sadece seçim süreçleriyle sınırlı olmadığını belirten Savaş, seçimlerin olmadığı dönemler siyasi partilerin sivil toplum örgütü görevini gördüğünü, toplumun her kesimine hitap ettikleri için de sivil toplum örgütlerinin en başında siyasi partilerin kabul edildiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

İl Başkanı Bedirhanoğlu da, parti il yönetimi olarak tolumun sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini, bunların çözümü için de valilik makamıyla her zaman iş birliği içinde olacaklarını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: