MHP Heyetinden Karadenizliler Derneği'ne Ziyaret

MHP Eskişehir İl Teşkilatı yöneticileri, Karadenizliler Derneği'ni ziyaret etti.

MHP Eskişehir İl Teşkilatı yöneticileri, Karadenizliler Derneği'ni ziyaret etti.

MHP Eskişehir İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Başkanı Ayhan Sezer, ziyarette, dernek mensuplarının partilerine olan ilgileri karşısında yerel seçimlerdeki ümitlerinin arttığını bildirdi.

Karadenizliler'in kıvrak zekasının, olmayacak şeyleri başardığını belirten Sezer, "Şehri yönetecek ekiplerimiz arasında Karadenizliler'in olmasını, en azından projelerimize katkılarını istiyoruz" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Dernek Başkanı Ali Akyüz de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, MHP'nin, Eskişehir'de son aylarda yıldızı parlayan bir siyasi parti olduğuna dikkati çekti.

İl Teşkilatı yöneticilerini çok iddialı gördüklerini kaydeden Akyüz, kent insanının refahı için onların uygulayacağı her projede yanlarında olacaklarını belirtti.

Muhabir: Yıldız Gündoğmuş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: