MHP İl Başkanı Eke'den Şimşek'e Hayırlı Olsun Ziyareti

MHP İl Başkanı Mete Eke, bir süre önce yapılan genel kurulda seçilen Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Şimşek'e hayırlı

MHP İl Başkanı Mete Eke, bir süre önce yapılan genel kurulda seçilen Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Şimşek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Eke, ziyarette, yaptığı açıklamada, ülkenin zor bir süreçten geçtiğini bildirdi.

"Açılım safsataları ile ülkenin bölünmeye çalışıldığını" öne süren Eke, "Bizler bu vatanı karşılıksız sevdik ve hiçbir zaman bölünmesine izin vermeyeceğiz" dedi.

Esnaf başta olmak üzere ülkedeki tüm kesimlerin ekonomik anlamda zorluklar içerisinde yaşamlarını sürdürdüğünü ifade eden Eke, teşvik yolu ile esnafın desteklenmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Şimşek ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, MHP'nin bu ülkenin temel taşlarından olduğunu kaydetti.

Muhabir: Hakan Can Şahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz