MHP İl Başkanı Eke'nin Ramazan Ayı Mesajı

MHP İl Başkanı Mete Eke, rahmet ve bağışlanma ayı ramazanın, Türk ve İslam alemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

MHP İl Başkanı Mete Eke, rahmet ve bağışlanma ayı ramazanın, Türk ve İslam alemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Eke, yayımladığı mesajda, ramazanın, insanlığa, Allah-a kul olma yolunda önemli bir değişim fırsatı sunduğunu ifade etti.

Eke, şunları kaydetti:

"Yeni bir mübarek Ramazan ayına kavuştuk. Mana iklimini derinden yaşayacağımız, bahşedilen nimetlere bir kez daha sonsuz şükredeceğimiz bir dönemdeyiz. Tüm hemşehrilerimizin mübarek ramazanını tebrik ediyorum. Bereketin, bolluğun ve yardımlaşmanın alabildiğine arttığı bu kutlu ayda, sabır ve huşu içinde tutulan oruçlarımızın ve diğer ibadetlerimizin cenab-ı Allah tarafından kabul edilmesini niyaz ediyorum. Manevi iklimin kutlu havasını ruhumuzla buluşturduğumuz mübarek ramazan ayına, bizlerin kavuşmasını nasip eden cenab-ı Allah-a hamd ediyoruz. İlahi rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı, bereket ve bolluk pınarlarının çağlayanlar gibi aktığı bu kutsal ayın, Türk-İslam dünyasının hasret kaldığı huzur ve esenliğe ulaşmasında bir dönüm noktası olmasını diliyoruz. İnancımız odur ki, semaya açılan elleri, duayla titreyen gönülleri, özlemle, samimiyetle, içtenlikle yapılan niyazları Yüce Allah karşılıksız bırakmayacak, sevdiklerinden ve sevenlerinden olmayı bizlerden esirgemeyecektir."

Reklam
Reklam

Muhabir: Mesut İnce

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz