Mhp İl Başkanı Ergün’den “anneler Günü” Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Sivas İl Başkanı Dr.Kürşad Ergün Anneler günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.Başkan Ergün...

Milliyetçi Hareket Partisi Sivas İl Başkanı Dr.Kürşad Ergün Anneler günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Ergün mesajında“Karşılıksız sevginin timsali, ilk öğretmenimiz, varlığımızı borçlu olduğumuz en değerli varlığımız annelerimizdir” diyen ERGÜN “Annelerimizin yeri cennet annelerin ayakları altındadır” hadis-i şerifiyle belirtildiği gibi çok önemli bir noktadadır”dedi.

Annelerin görevinin önemine vurgu yapan Ergün“Her türlü çile karşısında metanetle çocuklarını savunan, koruyan ve kollayan annelerimiz; Milli ve Manevi değerlere sahip evlatlar yetiştirmek için ellerinden geleni yapmaktadırlar”dedi.

Reklam
Reklam

Annelerin tarihimizde üstlendikleri büyük görevleri anımsatan Ergün “Annelerimiz kutsal bildiğimiz Vatan savunmasında Şerife Bacı, Nene Hatun, Ayşe Çavuş gibi kahraman olmuş; yeri geldiğinde de milletimize yol gösteren, önderlik eden kahramanların yetişmesinde büyük rol üstlenerek Hayme ana, il Bilge Hatun olmuşlardır”dedi.

Evlatlarını vatan uğruna şehit vermiş ve bugün evlatlarını kucaklayamayan, yüreği yaralı tüm şehit annelerinin kemali edep ile ellerini öperek Anneler gününü kutluyorum diyen ERGÜN “Onlar Şehitlerimizin bizlere emanetidir. Fedakârlığın tükenmez kaynağı mutlulukların en güzeline layık olan annelerimizin ‘’Anneler Günü’’ nü kutluyor sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum”dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: