Mhp İl Başkanı Erol Alpertürk:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz ay yönetimdeki görevlerine son verilen İl teşkilatı...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz ay yönetimdeki görevlerine son verilen İl teşkilatı yerine yeni yönetim görev başına geçti. Görevi alan yeni İl Başkanı Erol Alpertürk, bir basın açıklaması yaparak Kütahya’nın hizmetinde olduklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından Kütahya İl Başkanlığına getirilen Belediye Meclis Üyesi Erol Alpertürk görevine başladıklarını bildirdi. Kendisine verilen görevi layıkıyla yapacaklarını bildiren MHP İl Başkanı Erol Alpertürk, “20 Şubat 2013 tarihi itibari ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlı tarafından görevlendirilmiş bulunmaktayım. Davamıza ve Kütahya’mıza en iyi hizmeti verebilecek arkadaşlarımla birlikte Kütahyalımızın hizmetine hazırız” dedi.

Reklam
Reklam

Basın toplantısına katılan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Kütahya MHP İl Başkanlığına başarılar diledi. Kılavuz burada yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “Bugün Kütahya’da bulunma sebebimiz yenilenen İl Başkanımıza desteklerimizi belirtmek. Yeni yönetimimiz en yakın seçimlerde, mahalli seçimlerde MHP sancağını en yükseklere taşıyacaktır. Ülkücülerin siyasi arenada temsilcileri olan MHP’nin yanındayız ve sonuna kadar destekliyoruz.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: