Mhp İl Başkanı Kaya:

MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, “Türk İslam alemi olarak idrak ettiğimiz Ramazan Bayramında, bizlerde...

MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, “Türk İslam alemi olarak idrak ettiğimiz Ramazan Bayramında, bizlerde bayramlaşma şevki bırakmayan onurdan, haysiyetten, insanlıktan yoksun eli kanlı şerefsizlere ve onlara her türlü destek, imkan ve olanak sağlayan işbirlikçilerine lanet ediyoruz” dedi.

“Koskaca bir tarih yazan, 600 yıl dünya ya hükmeden, İslam'ın bayraktarlığını yapıp çağ açıp çağ kapayan Osmanlı torunu Yüce Türk Milletine bu cefayı çektirenleri, milletimizi derin acılara boğan ve infiale sebep olan bu hain saldırıları düzenleyenleri, gerek içerden gerekse dışarıdan ülkemizin milli birlik ve beraberliğine darbe vurmak isteyen hainleri ve bunların güç odaklarını nefretle kınıyorum” diyen MHP İl Başkanı kaya yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti;

Reklam
Reklam

Gaziantep ilimizde şehit edilen 9 vatandaşımıza ve Uludere de şehit olan 9 askerimize ve 1 Korucumuza Yüce Allah'tan rahmet dilerken yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum.

Ramazan ayında bile saldırılarından vazgeçmeyen teröristlerin parlamentodaki temsilcileri ile kucaklaşmasının ardından bu olayların vukuu bulması, bu canice eylemlere kalkışacak cesareti nereden aldıklarını ortaya koymakla beraber, halkın desteğini arkasına alamayan bebek katillerinin intikamını halktan almaya çalıştığının bir göstergesidir.

İktidarın yanlış politikaları neticesinde artan terör olayları karşısında daha ne kadar can vereceğimiz merak edilmektedir. Hükümet teröristlere çok fazla taviz vermekten bugün onların karşısında aciz duruma düşmüştür.

3 yıl önce iktidarın ağzına almaya başladığı açılım zırvası, demokrasi ve özgürlük palavraları, PKK'nın daha da canileşmesine teşvik etmiş ve ülkenin bu duruma gelmesine zemin oluşturmuştur.”

“Dağdaki teröristler Meclisteki temsilcileri ile buluşurken, kucak kucağa sarmaş dolaş resimler çektirirken Devletin nerede olduğunu merak etmekteyiz” diyen Kaya, “Bu hainler planlar yapıp karakolumuza saldırı düzenleyip 9 vatandaşımızı katlederken istihbarat birimleri acaba hangi işlerle meşgul oluyorlar. M.İ.T. müsteşarının artık İmralı da ki bebek katiliyle görüşmeleri bırakıp görevinin başına dönmesi gerekmiyor mu? Son olarak şunu belirtmek istiyorum ki Türk Milletinin birliğinden ve bütünlüğünden rahatsızlık duyanlar bu birlik ve beraberliği asla bozamayacaklardır. Türk Milliyetçileri buna asla izin vermeyecektir.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: