Mhp İl Başkanı Mete Eke’ Den Açıklama

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke, yazılı bir açıklama yaparak Afyon Karahisar'da konuşlu Kara...

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke, yazılı bir açıklama yaparak Afyon Karahisar'da konuşlu Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanlığına bağlı Mühimmat Depo Komutanlığında, el bombalarının depolandığı bir cephanelikte çıkan patlama sonucu ve Beytüşşebap ilçesinde bir askerimizin şehit olduğu olaylarla ilgili açıklama yaptı. Şehit olan askerlere Allah’tan rahmet dileyen Başkan Eke, “Başta hükümet olmak üzere bütün yetkilileri düşünmeye ve nerede hata yaptıklarına bakmalarını Millet olarak bekliyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Gün geçmiyor ki, televizyonlarda şehit haberi duymayalım. Gün geçmiyor ki, ana ocaklarına düşen ateşle sarsılmayalım. Gün geçmiyor ki, Türk Milleti olarak çaresizlik içerisindeki durumumuza çare arar duruma düşmeyelim.

Kanlı PKK Terör Örgütü’nün hain saldırıları sonucu, şehit olan askerlerimizin yanı sıra, dün gece Afyon karahisar'da Konuşlu Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanlığına bağlı Mühimmat Depo Komutanlığında, henüz sebebi belli olmayan patlayış nedeni de düşündürücü ve şaibeli olan elim kazada ne yazık ki 25 askerimiz şehit, onlarca asker ve sivilinde yaralandığı kaza ile yine yüreklerimiz parçalandı. Yine söyleyecek sözler boğazımıza düğümlendi ve tam anlamıyla ifade etmek gerekirse sözün bittiği yere gelindi. Bu durum karşısında Türk Milleti olarak sabır, metanet ve itidalli olmakta fayda mülahaza ediyoruz.

Bütün bu olanlar karşısında başta Hükümet olmak üzere bütün yetkilileri düşünmeye ve nerede hata yaptıklarına bakmalarını Millet olarak bekliyoruz.

Reklam
Reklam

Bu vesile ile Gerek Afyon Karahisar’da, gerekse de Beytüşşebap ilçemiz de şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine baş sağılığı, yaralı olanlara Cenabı Allah’tan acil şifalar diliyorum. Türk Milleti’nin başı sağ olsun.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: