Mhp İl Başkanı Mete Eke Kongre Sürecini Değerlendirdi

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke, 4 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek olan büyük...

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke, 4 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek olan büyük kurultay öncesi bir açıklama yaparak kongre sürecini değerlendirdi.

Kongre sürecinde Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’yi destekleyeceklerini sık sık dile getirdiklerini belirten Başkan Eke, 4 Kasım günü yapılacak olan büyük kurultayda 26 üst kurul delegesi ile Genel Başkan Bahçeli’nin yanında olacaklarını bir kez daha söyledi.

Başkan Eke, ayrıca 3 Kasım Cumartesi günü İl Teşkilatı önünden otobüsler ile yaklaşık 2 bin kişi ile kongreye gideceklerinin altını çizerek, Tüm Kayserilileri Ankara Arena’da yapılacak olan kongreye davet etti.

Reklam
Reklam

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke, yazılı bir açıklama yaparak hafta sonu gerçekleştirilecek olan büyük kurultayı değerlendirdi. Kayseri İl Teşkilatı olarak Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi destekleme kararını alan ve kamuoyuna açıklama yapan ilk İl Teşkilatı olduklarını belirten Başkan Eke, 26 üst kurul delegesi ve Teşkilat üyeleri ile yapılan istişareler sonucunda Büyük Kurultayda Genel Başkan Bahçeli’nin yanında olduklarını bir kez daha vurguladı.

Yapılacak büyük kurultayın Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidara yürüyüşünün ayak sesleri olduğunu belirten Başkan Eke, şunları kaydetti:

“4 Kasım 2012 Pazar günü yapılacak olan milliyetçi Hareket Partisi Büyük Kurultayında bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada dürüst, ilkeli ve Bilge Lider Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey’in yanında olacağımızı desteğimizin ve duamızın sonuna kadar onunla beraber olduğunu bir kez daha vurgulamak istiyorum. Büyük kurultayımızla birlikte Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidara yürüyüşünün ayak seslerini millet olarak göreceğiz. Şunu herkes iyi bilsin ki; Milliyetçi Hareket Partisi, yetişmiş kadrosuyla, bilgi, birikimi ile tecrübesi ile yerelde ve genelde milletimizin idaresine her zaman hazırdır. “

Reklam
Reklam

Başkan Eke, ayrıca 4 Kasım Pazar Günü Ankara Arena Stadyumunda yapılacak olan büyük kurultaya 3 Kasım Cumartesi Günü Akşam 50 otobüs ile 2 bin partilinin katılımıyla gideceklerini belirterek tüm Kayserilileri kongreye davet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: