MHP İl Başkanı Tat, Anamur teşkilatını ziyaret etti

MHP Mersin İl Başkanı Mahmut Tat, il kongresi çalışmaları kapsamında Anamur İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.

MHP Mersin İl Başkanı Mahmut Tat, il kongresi çalışmaları kapsamında Anamur İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.

Tat, ziyarette yaptığı açıklamada, 5 mayısta yapılacak il kongresinde başkanlığa aday olduğunu belirterek, "İl teşkilatlanmasındaki sorunları bitirmek, özellikle yerel seçimde hedeflediğimiz sonuçları almak ve görevi devretmeyi düşündüğüm gençlerin ısrarı üzerine bir dönem daha aday olmaya karar verdim" dedi.

Bazı belediye başkanları ile milletvekillerinin teşkilatları yönetmeye kalktığını öne süren Tat, şunları söyledi:

Reklam
Reklam

"Belediye başkanları ve milletvekilleri örgüt gücünün ne olduğunu iyi bilmelidirler. Örgütü yönetmeye değil örgütün desteğini almaya çalışmalıdırlar. Ben aday oldum. Beni, Burhanettin Kocamaz ya da Mehmet Türe sorgulayamaz, delegeler sorgulayabilir. Biz bunlara müsaade etmeyeceğiz ve asla şahıslara güç sağlayacak entrikaların içinde olmayacağız."

Kongre sürecinde partiye zarar verecek davranış ve sözlerden özellikle kaçınılması gerektiğini vurgulayan Tat, şöyle devam etti:

"Arkadaşlarımıza sosyal paylaşım sitelerinde hakkımızda yazılanlara kesinlikle cevap yazmamaları konusunda uyarımızı yaptık. Ancak buna dikkat etmeyenler var. Bu anlamda partimize verdiği zarar nedeniyle Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı sizlere şikayet ediyorum ve bunu değerlendirmenizi istiyorum."

12 Haziran seçimindeki sonucun bir ölçü olamayacağını ve MHP'nin Mersin'de her zaman açık ara önde olduğunu belirten Tat, "O seçimin sonucu nedeniyle il ve ilçe teşkilatlarımız suçlanamaz. Teşkilat görevini yapmıştır. Bunu seçmenin bir 'kulak çekmesi' olarak değerlendirebiliriz" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

İlçe Başkanı Ramazan Yalçın da İl Başkanı Mahmut Tat'ın çalışmalarından ve yönetiminden memnun olduklarını belirterek, desteklediklerini açıkladı.

Ziyarete, il yöneticileri ile delegeler ve partililer katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: