MHP, Il Başkanlarını Yarın Kızılcahamam'da Topluyor

Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) kapatılan il teşkilatlarının durumu merak edilirken, partinin geleneksel il başkanları istişare...

Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) kapatılan il teşkilatlarının durumu merak edilirken, partinin geleneksel il başkanları istişare toplantısı yarın Kızılcahamam’da gerçekleşecek. Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin açılış konuşmasını yapacağı toplantı, 2 gün sürecek.

MHP İl Başkanları İstişare Toplantısı, 13–14 Şubat 2013 tarihleri arasında Kızılcahamam’da yapılacak. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen İl Başkanları İstişare Toplantısı, Kızılcahamam’daki Patalya Otel’de gerçekleştirilecek. Toplantının açılış konuşmasını MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yapacak. MHP’nin Kızılcahamam kampında 2014’de yapılacak yerel seçimlerde izlenecek yol haritası da belirlenecek.

Reklam
Reklam

Toplantıda genel merkez tarafından kapatılan Sakarya, Konya ve Edirne teşkilatlarının durumunun da ele alınması bekleniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: