MHP İl Kadın Kolları Başkanı Gültekin:

OSMANİYE (AA) - MHP İl Kadın Kolları Başkanı Zeynep Gültekin, "Osmaniye merkezde ve diğer ilçelerde belediye başkanlıklarını kazanmamız konusunda bir sıkıntı görmüyorum" dedi.

MHP İl Kadın Kolları Başkanı Zeynep Gültekin, "Osmaniye merkezde ve diğer ilçelerde belediye başkanlıklarını kazanmamız konusunda bir sıkıntı görmüyorum" dedi. Gültekin, partisinin Düziçi İlçe Başkanlığı'nda kadın kolları yöneticileriyle bir araya geldiği toplantıda, teşkilat olarak hastaneleri ve halk eğitim merkezlerini ziyaret ettiklerini söyledi. Yerel seçim çalışmaları hakkında da bilgi veren Gültekin, şunları kaydetti: "Osmaniye merkezde ve diğer ilçelerde belediye başkanlıklarını kazanmamız konusunda bir sıkıntı görmüyorum. Mesela Düziçi Belediyesi başkan adayımız Muhammet Kaya, herkesin sevdiği, güvendiği değerli bir insan. Ben kadın kollarıma ve çalışma arkadaşlarımıza çok güveniyorum. Osmaniye merkezde ve ilçelerimizde genel başkanımıza yakışır, başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum." Gültekin, Düziçi Kadın Kolları Başkanı Huriye Öner'e, MHP Genel Merkezi tarafından onanan yetki belgesini de verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: