MHP İl Teşkilatı Aydın Ticaret Odası'nı Ziyaret Etti

MHP Aydın İl Teşkilatı, Aydın Ticaret Odası (AYTO)'nı ziyaret etti. Yeni yönetime başarılar dileyen MHP...

MHP Aydın İl Teşkilatı, Aydın Ticaret Odası (AYTO)'nı ziyaret etti. Yeni yönetime başarılar dileyen MHP İl Başkanı Fevzi Köse, seçimlerin demokrasinin sağlıklı işlemesindeki önemine vurgu yaparak, “Geçen mayıs ayında yapılan AYTO seçimlerinde organ üyelikleri yeniden seçildi. Yeni bir şevk ve heyecanla başarılı çalışmalara imza atacağınıza inanıyoruz. Şahsınızda sizi ve yönetiminizde görev alan tüm arkadaşları kutluyor, başarı dileklerimizi iletiyoruz. Aydın için, Aydın’da yaşayan insanımız için mutlu, refah ve huzurlu bir yaşam sürdürmeleri, kurumlarımızın ortak hedefidir.” dedi.

Reklam
Reklam

Türkiye'nin ekonomik ve sosyal yaşamında meslek ve diğer sivil toplum kuruluşları ne kadar vazgeçilmezse siyasi partilerin de siyasi yaşamın vazgeçilemez kurumları olduğunu belirten AYTO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken ise, “Ziyaretinizden dolayı memnun olduğumu belirtir, başarı dileklerinizden dolayı da çok teşekkür ederim. Kurumlarımızın kulvarları farklı olsa da hedefimiz aynı diye düşünüyorum. Aydın’ın menfaatleri, kurumlarımızın menfaatlerinin önünde. Yapacak olduğumuz çalışmalarımızda işbirliği içinde olabileceğimizi düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Ziyarete MHP Aydın Merkez İlçe Başkanı Mehmet Uysal ve İl Kadın Kolları Başkanı Havva Kukul da katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: