MHP Il Ve Ilçe Teşkilatından Engellilere Ziyaret

MHP Afyonkarahisar Başkanı Aziz Aslan, Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi'ni ziyaret

MHP Afyonkarahisar Başkanı Aziz Aslan, Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi'ni ziyaret etti.

Aslan, ziyarette yaptığı konuşmada, her sağlıklı insan bir engelli adayı olduğunu engelli vatandaşların iradeleri ve istekleri dışında bir takım sebeplerden dolayı mevcut halleriyle hayata tutunduklarını kaydetti.

Engellilerin hayatlarını kolaylaştırmak ve onların probleminin çözümü konusunda millet ve devlet olarak yapılacak çok şey olduğunu ifade eden Aslan, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Engellilere karşı engel çıkaran sistem ve uygulamalardan vazgeçilmelidir. Yasada belirtildiği şekilde 'engellilerin topluma kazandırılması ve insan haklarının tam ve eşit ölçüde sağlanması' ilkesine devlet politikalarımız arasında yerini eksiksiz bir şekilde almalıdır."

Dernek Başkanı Özcan Pınar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Muhabir: Mustafa Güngör

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: