MHP İl Yönetim Kurulu Toplantısı

MHP İl Yönetim Kurulu'nun Eylül ayı toplantısı, Mete Eke başkanlığında yapıldı.

MHP İl Yönetim Kurulu'nun Eylül ayı toplantısı, Mete Eke başkanlığında yapıldı.

Eke, toplantıda yaptığı konuşmada, 4 Kasım-da yapılacak kurultayda, genel başkanları Devlet Bahçeli'ye destek vereceklerini söyledi.

Ülke genelinde Devlet Bahçeli-ye olan teveccühün gittikçe arttığını öne süren Eke, şöyle devam etti:

"Yaşadığımız kongre sürecinde tabi ki her arkadaşın aday olma hakkı vardır. Burası bir siyasi partidir. Bizim de bunlara söyleyecek sözümüz yoktur. Zaman zaman bana ve yönetimdeki bazı arkadaşlarımıza aday olacağını ya da olduğunu söyleyerek, destek isteyenler oluyor, olacaktır. Tabii ki bunlar doğal bir olaydır. Ancak, bizim genel başkanımız bilge lider Dr. Devlet Bahçeli'nin yanında, emrinde olduğumuzu herkes bilmelidir" dedi.

Reklam
Reklam

Ülkenin adeta yangın yerine döndüğünü belirten Eke, kurtuluş reçetesinin MHP ve onun bilge lideri Devlet Bahçeli'nin olduğunu söyledi.

Eke, genel başkanları Devlet Bahçeli'nin zamanında yaptığı uyarıların hepsinin bir bir ortaya çıktığını dile getirerek, artık kamuoyunun yaşanılan olayların önemini anladığını söyledi.

Eke, 19 Eylül Gaziler Günü-nü de kutladı.

Muhabir: Orhan Canbulatel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: