MHP İzmir'de Ramazan Boyunca Gıda Kolisi Dağıtacak

MHP İzmir İl Teşkilatı, Ramazan’da ihtiyaç sahibi ailelere ulaşacak. İl Kadın Kolları, ay boyunca yardım...

MHP İzmir İl Teşkilatı, Ramazan’da ihtiyaç sahibi ailelere ulaşacak. İl Kadın Kolları, ay boyunca yardım kolisi dağıtacak. Bütün ilçe teşkilatlarının görevlendirilmesiyle, İzmir’in her sokağına ulaşacak olan koliler, dört kişilik bir ailenin aylık gıda ihtiyacını karşılayacak nitelikte olacak.

MHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Zerrin Çalışkan Yöndem, Ramazan’ın paylaşma ayı olduğunu, bu sebeple kolilerin Kadın Kolları ilçe başkanları ve mahalle muhtarları aracılığıyla belirlenen ailelere dağıtılacağını söyledi. Dağıtımların kalabalık bir ekiple yapılacağını belirten Yöndem, ekibin İzmir’in bütün sokaklarına gireceğini ifade etti. Ramazan’daki paylaşım ve yardımların maddiden çok manevi değer taşıdığını vurgulayan İl Kadın Kolları Başkanı Yöndem, "Türk-İslâm geleneklerinde, yardım ve sadakanın nasıl yapılacağı belirlenmiştir. Buradaki temel amaç gösteriş yapmak değil, Allah’ın rızasını kazanmaktır. MHP teşkilatı olarak koli sayısı, kolilerin maddi değeri gibi televizyon reklamlarını hatırlatan açıklamalar yapmayacağız. Reklam kuşağını diğer partilere bırakıp hiç kimseyi üzmeden, rencide etmeden onların yanında olacağız. Bu süreçte yanımıza kameraları değil, halkın sevgisini alacağız." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: