MHP Karabük İl Başkanı Demirel:

MHP Karabük İl Başkanı Metin Demirel, "Yerel seçimlerde Safranbolu belediye başkanlığını mutlaka almalıyız" dedi.

MHP Karabük İl Başkanı Metin Demirel, "Yerel seçimlerde Safranbolu belediye başkanlığını mutlaka almalıyız" dedi.

Demirel, MHP Safranbolu İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen İstişare Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, yerel seçimlerin startını verdiklerini ve çalışmaların başladığını söyledi.

Her ay ilçelerde yapılan çalışmaların organizasyonu ve değerlendirilmesi için toplantıların yapılacağını vurgulayan Demirel, şunları kaydetti:

"Yerelde neler yapabilirizin fikir alışverişini ve stratejileri belirleyeceğiz. Yapılacak yerel seçimler için genel başkanımız seçim startını Söğüt'te verdi. Söğüt'te vermesi tesadüfen değil. Osmanlı'nın temellerinin atıldığı başkenttir. Genel başkanımızın özellikle istediği 3-4 yer var. :Bunlardan birisi de Safranbolu'dur. Yerel seçimlerde Safranbolu belediye başkanlığını mutlaka almalıyız. Genel Başkanımız için Safranbolu çok önemli. Burası kültürün beşiğidir. Mutlaka MHP'nin burayı alması gerekmektedir. Bununla ilgili çalışmalarımız başlamıştır."

Reklam
Reklam

Muhabir: Ahmet Özler

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: